Anders Behring Breivik

På fredag fikk Norge sin første terrorhandling og vi fikk se og oppleve det alle andre land har opplevd flere ganger før som vi ikke kunne tenke oss at dette kunne skje i Norge.
Først så bombet han regjeringsbygget og alt rundt og minst 7 personer mistet livet. Deretter har han tilsynelatende dratt ut til Utøya og utgitt seg for å være en politimann og henrettet over 86 personer og de fleste av disse var ungdommer ifra 14-20 år gamle.

Det ligger fremdeles veldig mange på sykehusene som er kritisk skadde og forhåpentligvis vil disse klare seg. Det er helt sprøtt hvordan en person kan påføre Norge så mye skade og gjøre en slik ugjerning på så kort tid.

Det er helt utfattelig og er den verste massakren verden har opplevd av en enkeltperson til nå. Mange tenker nok på hva og hvordan en person kan gjøre noe slik og det er dessverre ikke enkelt og vite, men vi får håpe at vi ikke mister våre verdier og endrer på noe slik han får vunnet frem sitt budskap!

Jeg har selv lenge ventet på en slik hendelse, men ikke av en slik karakter og ikke av en etnisk normann. På fredag så gikk tankene mine og det første jeg tenkte var at dette var islamister som står bak, men det ser ikke ut som de hadde noe med dette å gjøre. Er redd neste gang det skjer noe liknende i Norge så vil det være en islamist gruppe.

Mine tenker går til alle pårørende,venner og familie.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *